Kilpailuinfo

Maajoukkuekarsinnat järjestetään 27.–28.6.2015 Jyväskylässä. Kilpailupaikkana toimii JAT-Tilan hiekkatekonurmipohjainen halli osoitteessa Sykeraitti 6, joka sijaitsee Killerillä noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. 

JAT-Tilan mitat ovat 30m x 60m. Halli sijaitsee Laajavuoren loistavien ulkoilumaastojen lähellä, joten koirien lämmittely ja jäähdyttely onnistuu alueella hyvin. Kisaajien ja kisaturistien käytössä ovat Killerin hyvät parkkipaikka-alueet. Puolen kilometrin päässä kisapaikasta sijaitsee Köhniöjärvi, jossa on mahdollista käydä uittamassa koiria lämpimien kisapäivien aikana.

Tuomarit

Tuomarimme ovat Marjo Heino ja Heidi Viitaniemi. Johtavana ylituomarina toimii Anders Virtanen ja avustavina tuomareina Salme Mujunen sekä Martti Salonen.

Lue lisää tuomareiden esittelyistä.

Kilpailun kulku ja tuomarointijärjestys

Maajoukkuekarsinnat alkavat lauantaina 27.6., jolloin kisataan hyppyrata ja agilityrata. Lauantailta jatkoon sunnuntaille pääsee jokaisen säkäluokan 44 parasta koirakkoa. Sunnuntaina 28.6. kisataan agilityrata, hyppyrata sekä finaalirata, joka sekin on agilityrata.

Lauantai 27.6.2015

Hyppyrata 1:
- Medit - Heidi Viitaniemi
- Minit - Marjo Heino
- Maksit - Heidi Viitaniemi

Agilityrata 1:
- Medit - Marjo Heino
- Minit - Heidi Viitaniemi
- Maksit - Marjo Heino

Sunnuntai 28.6.2015

Agilityrata 2: Heidi Viitaniemi
Hyppyrata 2: Marjo Heino
Agilityrata 3, finaali: Marjo Heino & Heidi Viitaniemi

Kokoluokkajärjestys

Medi (M) – Mini (S) – Maksi (L)

Karsintaformaattiin voi tutustua Suomen Agilityliiton www-sivuilla.